Наскоро нови „Еден на Еден“ видеа!

Многу наскоро може да очекувате нова рунда на забавни (и помалку забавни, во зависност од вашиот вкус) #1на1 видеа. Веќе првите најави за новата, осма сезона ќе можете да ги погледнете на нашиот јутјуб канал, а и на Телма ТВ за многу брзо време! 🙂