Настап на Funk Shui во Еден на Еден!

Еден од најдобрите млади бендови во Македонија – Funk Shui имаа свој настап во последното издание на #1на1. Погледнете ја live верзијата на Архетип:

Монологот од последната епизода е достапен тука, а модните критики на Боки 13 – се достапни тука.

Спотот за “Aрхетип” – Клик