НБА-ѕвезди за брендот Џордан

Брендот Џордан како што на сите ни е познато е машина за пари, која и толку години по завршувањето на кариерата на Мајкл Џордан не престанува да печати свежи долари. Дел од нивната вирална кампања во која се вклучени две НБА-ѕвезди, Блејк Грифин и Крис Пол