НЕДЕЛА, 18:50 ЧАСОТ НА „КАНАЛ 5“: Сара Мејс и „Некст Тајм“ гости на Жаре (ВИДЕО)

Сара Мејс и момците од „Некст Тајм“, Стефан и Мартин се гости во најновото издание на „Еден на Еден“. Во очекува многу забава, смеење и пеење во најгледаното ток-шоу во Македонија.

Момците од „Некст Тајм“ раскажаа како во почетоците на нивните кариери биле нападнати од нервозни батки со палки, зборуваа за успешните проекти, додека пак Сара сподели искуства од нејзиниот брачен живот, за кој вели дека се е исто, освен што сопругот мора да внимава за време на плодните денови.

Но, ова е само мал дел од она што ќе имате прилика да го гледате…

Се разбира, друштво на Жаре му правеше и стенд-ап комичарот Марјан Ѓорѓиевски, кој ќе ве насмее до солзи.

За тоа, недела во 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија…

Погледнете: