Еден на Еден – празнично!

Новогодишната епизода на Еден на Еден ја снимавме во малку поинакво студио. Бирото го нема, ама затоа Ѓоко се погрижи воопшто да не ни недостига.

Се гледаме во недела, 30 декември, од 18:30 на Кана