Некогаш и сега

Божиќниот специјал на Еден на Еден беше епизода која не врати во едни подобри времиња. Сања, Ирена, Елеонора, Наталија и Евгенија повторно ги пееја нивните детски хитови, а сите ние од страна пеевме заедно со нив.

Како звучеа и изгледаа порано, а како сега? Ѕирнете на едно место и одлучете – која верзија ви е подобра

Сања Ристиќ – Ех, тој Тоше

 

Евгенија Дамјановска – Чадорче

 

Елеонора Капсималева – Дувна ветре

 

Наталија Караманова – Заљубена

 

Ирена Маџаровска – Визба стара и гитара