Од утре – Летна школа со Жаре!

Почнувајќи од утре, креативниот директор кај нас и водителот на вашето омилено ток-шоу Еден на Еден, вашиот и наш Жаре ќе објавува колумни инспирирани од секојдневната работа на тема бизнис, претприемништво, маркетинг и слично на бизнис сајтот Faktor.mk.

Истите ќе може да ги читате ова лето, секој петок на Фактор и на нашиот сајт. Утре ја објавуваме првата со наслов – КАКО СЕ РАЗГОВАРА СО ВАСКО ЕФТОВ И ШАБАН ШАУЛИЌ!