Ни се замаглија наочарите!

Кога на двајцата ќе им се замаглат наочарите додека се возат во кола, кој треба да управува со воланот? Жаре и Лозано се најдоа во маката.Гледај Еден на еден, оваа недела на Канал 5, во 18:30 часот.