Нинџи во Фчерашни новости

Иако нинџите обично не се гледаат, „Фчерашни Новости“ успеаја да уловат неколку од нив, а со нивна помош во новата епизода ќе гледате:

  • Ексклузивно: пуштен во употреба нов тобоган за бизнисмени
  • Дали еден од најстарите занаети е на работа на заборавот?
  • Како помина протестот против изградбата на гасоводот?