Новогодишно обраќање на Претседателот

Новогодишно обраќање на Претседателот на Еден на Еден,
проф. д-р м-р Жарко Димитриоски по повод Новата 2015 година. СРЕЌНА НЕКА Е!!!

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА ОД ЦЕЛАТА #1на1 ЕКИПА!!!