Новогодишни честитки од екипата на Еден на Еден

Американците велат “Better late than never”, а бидејќи ние сакаме да се доближиме до американските стандарди решивме малкуцка да задоцниме со новогодишните честитки. Доколку 2016 не ви започна баш најдобро тогаш тимот на #1на1 е тука да ви ги честита празниците со пар музички нумери 🙂