Од каде доаѓаат децата?

Сара на праша: „Од каде доаѓаат децата“. Еве го одговорот на Жаре. За да ги видите другите прашања и одговори, како и целата втора емисија каде гости ни беа Игор Џамбазов и Дудо, кликнете овде!

sara copy