Oдев во тоалет со пипање

Како изгледа кога на лицето имаш филмска шминка со која целосно ти се покриени очите? Што е најтешко кога треба цел ден на работа да го поминеш без гледање? Ќе ви каже Тони Михајловкси од прва рака.