Погледнете ја првата епизода од осмата сезона!

После неколку седмици во кои ја најавувавме нашата осма сезона дојде време и за големата премиера! И оваа година одиме на Телма во добро познатиот термин – сабота, 19:15 часот на Телма, а гостин во првата емисија ни беше легендарниот Бора Чорба!
Свое појавување имаа и Никола Ѓуричко, Ѓуле од групата Ван Гог и нашата Антонија Гиговска.
Целата епизода можете да ја погледнете онлајн:

Во оваа епизода имавме и “Анкета со познатите“, а дебитиравме и песна за новата #1на1 сезона!