Одлично гостување на Тошо Малерот

Во саботата, гостин ни беше Васко Тодоров, еден од фантастичното телевизиско трио, К-15.

Релаксирајте се и земете ја вашата дневна доза позитивност од #1на1 и најновото ексклузивно гостување на легендарниот Тошо Малерот.