Еден на Еден – Владо Јаневски (прв дел)

Најновата сезона на #1на1 продолжува во полна пареа! Погледнете го првиот дел од разговорот со Владо Јаневски. Вториот дел ќе биде емитуван понатаму во #Сезона15