Како изгледа еден пазарен ден во Македонија?

Од земјата со најмногу избори по глава на жител, една недела по
референдумот со „Фчерашни новости“ во епизодата 5 последни ќе
дознаете:

– Фчерашни истражува: Дали бројката на гласачи на
референдумот е случајна?

– Фчерашни дознава: Каков е постреферендумскиот амбиент?

– Фчерашни на терен: Како изгледа еден пазарен ден во Македонија?

Ова се само дел од прилозите кои екипата репортери ги подготви за вас.
Целата епизода е достапна на „Јутјуб“:

Гледајте ги новите „Фчерашни новости“ во недела од 19:30 часот на „Канал 5 “.