Пазарска, фолк и најдобрата ДЕБЕЛА верзија на „Мандарина“

„Мандарина“ на Влатко беше прогласена за најслушана песна на последниот Радиски фестивал, ама ние мислиме дека и овие верзии заслужуваат мала пажња.