Петар Грашо доаѓа во Еден на Еден!

Продолжуваме со нова епизода од Еден на Еден! Познатиот балкански шармер е новиот гостин во оваа сезона, а оваа недела во 18:30 на Канал 5 го гледаме првиот дел од разговорот со Петар Грашо!