Талентиран дечко

Ова Јапонче за да не им смета на комшиите со свирење на тапани, го грабнал „Ајпадот“ и буквално растура. Талентот на дечково ќе ве остави без зборови.

А замислете само колку ќе го бива за требење ориз или за играње Flappy Bird.