Пеце го има прслукот на Благица Павловска

Во минатата сезона од Еден на Еден, Пеце Суперхикс откри дека го поседува басот на Драган Вучиќ. Во ова гостување открива нешто уште поневеројатно!
Од сезона 5 на Еден на Еден