Порноиндустријата вработува…не само актери

Оваа индистрија не е воопшто мала работа и луѓето кои ја водат сакаат да заработат од неа.

Доколку не сте знаеле (а веројатно знаете) pornhub  е you tube  за порно филмови. И тоа е бизнис кој заработува и сака да се рекламира. Интересно е тоа што сите се прават дека не чуле за нив и никој не им дава да се рекламираат…ама баш никаде.

Скоро да нема ТВ станица до која не се обратиле, дури и се обиделе да купат рекламно време на супербоулот, но попусто CBS веднаш ги одбиле, со изговор дека тие нема да промовираат порнграфија. Едно време дури се обиделе да донираат пари во кампања за борба против рак на дојката и здружението на кое сакале да му го дадат парите, не сакало да им ги земе.

Па така фирмата реши да објави оглас за креативен директор, поточно огласот е натпревар во кој треба да се понуди најдобро решение на кој начин компанијата да се престави пред потенцијалните потрошувачи. Оној што ќе победи ќе ја добие позицијата креативен директор, место што досега не постоело.

Ова се дел од решенијата што конкурирале:

01 02 03 05
aa