ПОСЛЕ 20 ГОДИНИ: Најпознатите детски евергрини во Божиќниот специјал на „Еден на Еден“

Во недела во 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија ќе имате можност да го погледнете Божиќниот специјал со детски евергрини во најгледаното ток-шоу „Еден на Еден“.

Кои се, каде се и што прават девојчињата кои пред 15-20 години ги испеаа најпознатите детски песнички како што се: „Ех, тој Тоше“, „Дувна ветре развигорче“, и уште неколку други, ексклузивно во Божиќниот специјал на „Еден на Еден“.

Да се потсетиме на едни убави и безгрижни времиња. Недела, 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија.

Погледнете ја најавата: