Познатите македонци читаат твитови за нив

Кој вели дека #1на1 не си ги слуша фановите? 😀

Во седмата сезона од нашето шоу го имплементиравме и сегментот што вие го баравте од нас – познатите читаат твитови. Погледнете како реагираа познатите ракометари и не-ракометари на вашите твитови: