Познатите за Св. Валентајн

Лани се заигравме на темата како би се пуштале познатите личности од Македонија.

Да не останеме покусо, и годинава за Св. Влентајн ви ја промовираме серијата „Валентин хардер“.

 

Зоран Заев: Женска… изгледаш како да ти треба уште еден јазик… Втор јазик…

 

Никола Груевски: Женска, ме потсеќаш на ВМРО…Сакам да сум со тебе 10 години, па после да те откачам 

 

Шарен револуционер што заврши во Владата: Женска, ме потсеќаш на влaдата, пошто глумам дека не сум заинтересиран, ама на крај ќе завршам во тебе 

 

Петре Шилегов: Женска, ми изгледаш на моите мерки за бесплатно возење во ЈСП – ќе те искористам само за еден ден и после ќе заборавам на тебе 

 

Талат Џафери: Здраво женска….сакаш да го видиш мојоТалат? 

 

Христијан Мицковски: Здраво женска…знаеш кој сум ја? Не? Ок… 💔