Празничен Бадвајзер

Слично како кај нас и американските фанови на пивото можат да си купат ретро пакување на Бадвајзер. Од компанијата извадија специјални дрвени пакувања на пиво во кои ќе има ретро амбалажи од 1918 до 1978 година. Еве ја и виралната кампања