Причината за отпуштањето на Спасе!

Емисијата со Тино и Атанас беше навистина преполна со одлични сегменти. Освен “Да плукнеш ме изнасмеа”, “Безобразни карти” и одличниот настап на Conquering Lion, нашите верни гледачи во епизодата можеа и да дознаат една од најчудните случки во животот на Спасе! Освен причината за отказот на Спасе во монологот од последната епизода може да дознаете нешто повеќе за фамилијата Трамп, мобилните договори на македонските политичари и многу повеќе!