Пред и после гледање на Малата невеста

Па и ова серииве немаат крај, почнуваш да си ја гледаш со малото кученце, завршуваш да ја гледаш со старо куче, пет помлади кучиња, жена, дете, внук…

pred i posle gledanje na maleckata nevesta