Тамара Тодевска за прв пат во Еден на Еден!

Велат дека првиот пат никогаш не се заборава, па токму од таму сигурни сме дека Тамара долго ќе го памети нејзиното прво гостување во #1на1. Ниту нејзината блажена состојба не ја спречи секогаш позитивната Тамара да ни приреди забавно шоу во кое што откри нешто повеќе за нејзиниот брак, но и откри како настанала “Тажна љубов, среќна песна”. Погледнете ја најавата за епизодата подоле:

 

Update: Погледнете ја целата епизода тука