Преспавци се вратија на Телма!

#1на1 влезе во серија на неколку одлични епизоди во осмата наша сезона. Овој пат одлична забава ни понудија Дритон, Тијана, Горан и Васил од Преспав!

Скајп разговорот со Сузана Гавазова е достапен на следниот линк.

Премиерното издание на играта “Безобразни карти” можете да го погледнете тука, а тука може да проверите што ново се слуќува во пансионот Преспав!