Просечен разговор на Зоран во техничка поддршка

Да, вообичаено Зоран разговара со многу зафрканти. Тоа е, таква му е работата, секакви будали му се јавуваат…(а и ние го знаеме тоа чувство поради Спасе) 😀

 

poddrska