Првото интервју од осмата сезона на „Еден на Еден“

Новата сезона од нашето шоу започнува оваа сабота во 19:15 на Телма, но ние веќе ви го имаме спремно првото интервју од новата сезона. Водител е стандардно Жарe, а гостин му е … Жарко Димитриоски?