Расправијата на Вил Фeрел и Роберт Редфорд

Роберт Редфорд сака да ја врати водата во реката Kолорадо. И активно работи на тоа. Сепак за неговата кауза се дозна многу повеќе кога го направија ова видео со Вил Фeрел. Одличен начин за тоа како треба да се уфрли хумор со цел да се зголеми свесноста за проблем кој воопшто не е за смеење: