Целото гостување на Весна Петрушевска во Еден на Еден!

После минатогодишното гостување, Весна реши повторно да ни дојде во #1на1. Овој пат ја промовираше нејзината книга “Трофеј”, а освен тоа и игравме “Да плукнеш, ме изнасмеа”. Целата емисија можете да ја погледнете тука:

Монологот од епизодата е достапен на следниот линк.

Веб ексклузивниот разговор со Александар Станковиќ е достапен тука.