Ручекот на Столе Стоилов – 2 четврта бурек и 1 хамбургер!

Оваа саботa на двоседот ќе седне ѕвездата на РК Вардар, Столе Стоилов. Ќе раскаже за неговиот познат темперамент, за своите смешни прекари, за новата девојка и многу други анегдоти на паркетот и надвор од него.

Погледнете ја најавата и уверете се какво шоу не чека оваа сабота во 22.30ч на Алфа тв.