Саша Ковачевиќ низ објективот на Еден на Еден

Фотографии од снимањето со Саша Ковачевиќ.

IMG_1468

IMG_1474

IMG_1477

IMG_1493

IMG_1497

IMG_1504

IMG_1515

IMG_1520

IMG_1523

IMG_1525

IMG_1530

IMG_1535

IMG_1546

IMG_1548

IMG_1550

IMG_1553

IMG_1556