Сашко Коцев оваа сабота во Еден на Еден

Врвно шоу не чека оваа сабота во 21.30 часот! Сашко Коцев ни раскажа многу интересни случки од неговиот живот, а се проба и како имитатор заедно со Жаре. Еве само мал дел од она што ќе го има утре во Еден на Еден, дефинитивно емисија која мора да ја гледате, во сабота 21.30 часот на Алфа тв.