Се отвори фитнес центарот Синерџи

Бевме дел од тимот кој работеше на официјалното отворање на најголемиот фитнес центар во државата, Синерџи. На простор од над 2 илјади квардатни метри, Синерџи нуди комплетна понуда за сите фитнес фанатици и почетници. Со среќа нека им е!

20150204_6161

20150204_6370

20150204_6574