Седи си дома и одбери од над 450 бесплатни онлајн курсеви од Харвард, Јејл, Колумбија…

Универзитетот Броун, Харвард, Корнел, Принстон, Дартмут и Универзитетот Колумбија, непотребно ќе кажеме – едни од врвните во целиот свет, во моментот имаат над 450 бесплатни онлајн курсеви.

Со други зборови, додека сме дома, имаме можност да слушаме непроценливи совети од професори и асистенти и тоа во неколку категории.

Деталната листа, како и совети како да се приклучите кон часовите погледнете ги тука.