Што е на тапет во новата Фчерашни?

„Фчерашни новости“ во живо од фчера ќе се вклучат од преговорите за Влада во сенка. Екипата на најгледаната хумористична емисија неделава подготвува уште една одлична епизода, во која за темата МПЦ и БПЦ ќе разговараат со експерт-поп.

Во недела, 26 ноември, од 20 часот на „Телма“ не ја пропуштајте епизодата 9 на „Фчерашни новости“. Дотогаш следете ја екипата на нивните официјални страници на „Фејсбук“ и „Инстаграм“.