Што ќе гледаме оваа недела во „Еден на Еден“?

Директно од Мароко во студиото на „Еден на Еден“, Саша Ковачевиќ беше пречекан како и секогаш – со многу аплауз и женски врисоци. Српскиот пејач во недела со Жаре ќе зборува за својот нов бизнис, концертот во Скопје, но и девојката и неговата улога како татко.

Епизода која не смее да се пропушти – гледајте „Еден на Еден“ во недела од 18:30 часот на Канал 5 телевизија.

Првиот подарок за свадбата Ковачевиќ го доби во „Еден на Еден“