Што ќе гледаме во епизода 8 од Фчерашни

Фчерашни новости повторно последни на местото на настанот. Во недела од 20 часот на Телма последни дознајте:

– Фчерашни на лице место: Акција на најхрабрите во борба против загадувањето

– Разговор со успешна бизнисменка: Не е сѐ така црно во македонската економија

– Единствено во Фчерашни: Нема да гледате инспиративна приказна за упорноста и посветеноста на која сите завидуваме

Не ја пропуштајте епизодата 8 на „Фчерашни новости“ оваа недела од 20 часот на „Телма“ и во живо на „Фејсбук“.