Се исклучува кога треба

Интересна кампања на Филипс за нивната нова пегла. Очигледно се исклучува кога не ја држите и не може да ви направи проблем. Еве како тоа го доловиле преку овој принт

1911203_733022946720178_4907789104397328905_o