Што прават Неша Бриџис и Срѓан Јовановиќ за време на пандемијата?

Самоизолацијата не секому му лежи 🙂 На пример, нашиот пријател Неша Бриџис реши да го зајакне имунитетот на пролетниот снег, но тоа траеше помалку од дозволените секунди за видео на „Инстаграм“.

Неговите авантури може да ги следите тука.

Неша всушност тргна по примерот на неговиот колега Срѓан Јовановиќ, кој па доста добро се носи со предизвикот.

https://www.instagram.com/p/B-KDrDSpQI-/

Потсетете се на едно од гостувањата на Неша во „Еден на Еден“.