Што твитнаа македонските револуционери неколку дена пред Илинденско востание

Еве дел од твитовите на македонските револуционери, напишани денови пред Илинденското востание. За да ги видите твитовите од осамостојувањето ’91 што ги имавме претходната емисија кликнете тука!

992767_10202086300011814_701737626_n
1472160_10202086114687181_1870778686_n 1476990_10202086132047615_518016614_n 1503799_10202086299691806_1044007826_n 1503804_10202086114647180_1534381559_n

1472139_10202086316212219_1426211346_n