Сите добри работи што се случија во 2020!

Незаборавна година што дефинитивно ќе оди во аналите! Година на избори, пандемии и што ли уште не! Работевме напорно и дојдовме до следнава листа на сите добри работи што се случија во 2020:

-Македонија се пласираше на ЕП 2020 (или сепак се вика ЕП 2021 сега?)