Сите информации за патешествието на Ивана Чолаковска!

Во последната #1на1 епизода на гости ни дојде Ивана Чолаковска! Македонката што го обиколи целиот свет не почести со нејзиното присуство и ни ги раскажа убавите и помалку убавите работи кои што ја следеле низ нејзиното патување низ целата планета! 🙂

Kакви биле познатите како деца може да дознаете на следниот линк, монологот од последната епизода можете да го погледнете со клик тука.

Кристијан Волчев“Со маки сум се родила”: Клик