Скајп разговор со Сузана Гавазова

Во епизодата со Преспав имавме премногу забавни сегменти. Освен играта “Безобразни карти”, и новата сцена со ликовите од серијата, во новата епизода имавме и скајп разговор со Сузана Гавазова во која што таа ни откри повеќе детали за животот во Шведска.