Слаткар чита злобни коментари за него

Освен за решавање на проблемот со името, YouTube коментарите служат да упатите критика или пофалба за песната, видеото, авторот…И да се надевате дека нема тој нема навистина да ги прочита 😀

Епа, Слаткар редовно ги чита и има што да одговори