Владо Јаневски – втор гостин за оваа сезона!

Една недела по премиерната епизода, #1на1 продолжува со втората епизода од сезона 15. Гостин ни е легендарниот Владо Јаневски, а терминот е стандарден:

Недела, 18:30 на Канал 5!